Picardo jubilarci

11.12.2019
11.12.2019 Picardo

Prvih 9

Na ovogodišnjem blagdanskom druženju smo nagradili naših devet djelatnika koji su sa nama od samih početaka.

Prošle subote uspješno smo organizirali 5. Picardo Božićni party, nešto o čemu smo ranije pisali. Osim zabave iskoristili smo dio večeri da se zahvalimo našim dugogodišnjim djelatnicima na njihovom trudu, zalaganju i vjernosti, jer 5 godina nije malo!

“Ove godine smo odlučili da nećemo tiskati i dijeliti reklamne materijale, već ćemo nagraditi naših 9 zaposlenika, koji do kraja godine slave 5 godina rada u Picardu.”

-Saša Žafaranić, direktor

5 godina u prodaji

Hvala svima koji su došli i nadamo se da će nas sljedeće godine biti još više. Pokazali smo da se, osim što znamo raditi, znamo dobro i zabavljati.

“Mene iznimno veseli da na današnji dan imamo 9 djelatnika koji su od prvog dana u Picardu. U branši koja je prodaja, za mene je to puno, nekada davno nagrađivalo se svakih 10 godina za vjernost tvrtke, smatram da je 5 godina velik period, i odlučio sam da djelatnike koji su stvorili Picardo treba i nagraditi.

Hvala svima koji su sudjelovali u izgradnji ove firme, Vama prisutnima, a i bivšim djelatnicima, bez vas ne bi imali Picardo kakav poznajemo danas.”

– Saša Žafaranić, direktor

, , , , ,